Star Wars blog

HTML

Friss topikok

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
Főoldal Off Chat

Star Wars blog

Ezzen a blogon minden megtalálható a star wars-ról ami csak kell.

Chat

Szavazás

Utolsó kommentek

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
  • Utolsó 20

Clone Wars 2. évad 12.rész:Mandalore Plot / Mandalor Terv

2010.02.13. 11:01 :: Commander Bly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Mandaloria visszatér!

Most kivételt tettem és nem folytattam az  1.évadot(tudom ez olyan összevissza de most ez van).Ez után már rögtön folytatom az 1.évadot nem akarok nagyon összevisszát.De megnéztem és annyira jó hogy megkellet írnom.Most a 2.évadról nem akarok sokat írni majd a közeljövőben.Na szóval kezdjük el.

Mint a címbe is látjátok a mandaloriaiak visszatérnek.Még nagyon régen a szeparatisták és a klónok háborúja előtt a köztársaságnak volt egy nagyobb önáló hadserege.De nekik nem droidokal kellett küzdeni hanem több millió mandaloriai ellen.Ez volt a jedi-mandaloriai háború.Ez  sok évig eltartott míg a végén a jedik győztek és majdnem összes mandaloriai megölték.De voltak akiket elkaptak,bár őket nem megölték hanem száműzték Mandalore holdjára a Concordia-ra.Azt hitték évvekel ezelött meghalatak már.

     Satine hercegnő és Obi-wan

A pletykák szerint Mandalore bolygón egyre több mandaloria-t látnak és hogy a szakadárok oldalán állnak,ráadásul egy köztársasági hajót is megtámadott az egyik.Mandalore bolygó uralkodónője Satine aki békepárti(és a Semleges Rendszerek Tanácsának is a vezetője).Hogy mindenre fény derüljön Obi-want küldik hogy nézzen szét.

Miután leszállt a királyi palotába vitték.
Ott Almec miniszterelnökkel találkozik először.Őt nagyon aggasztja hogy Obiwan fölöslegesen jött ide mert szerinte a pletykák hazugságok.A harcosokat sok éve elűzték a holdra és  évekkel ezelőtt meg is haltak.Szoba jött Jango Fett neve is.A miniszterelnök szerint ő csak közönséges fejvadász volt mandaloriai páncélba.A beszélgetés után találkozik a hercegnővel,akit szintén nyugtalanítanak a pletykák.Ezután Satine elhívja Obiwant egy városi sétára.
A séta közben Satine hercegnő elárulja, hogy van itt egy kisebb csoport, a Halálőrség (Deathwatch), akik lázadoznak az ő elvei ellen, és vissza szeretnék állítani a múlt erőszakosságát.De olyan erősek még nincsenek hogy nagyobb kárt tudjanak tenni.De úgy véli hogy obiwan őket keresi.

http://images1.sfuniverse.com/files/2010/01/ACW_IA_43182.jpg

Séta közbe hirtelen egy bomba robban és a közeli épület összeomlik.Az emberek rohannak mindenfele és káosz tör ki.Kenobiék a haldoklókhoz rohannak és találnak egy hologramos logót.Satine elmondja hogy ez a halálőrség jele.Félti Obiwan a hercegnőt ezért visszaviszi a palotába,de előtte az ott tartózkodó embereket megállítja hogy majd kikérdezze őket.Ekkor az egyik férfi elrohan és egy kis üldözés után zsákutcába ér.Ott egy fegyverel lövi Obiwant de ő lézerkardjával visszaveri a lövedékeket és az egyik eltalálja a szökevényt.

Ekkor Obiwan felé ugrik de ő egy mozdulatal a fölre taszítja.Odaért a hercegnő is,az örült fajankó felál a korlátra és valami értemletelen nyelven odribál majd leugrik és egy üvegjárdára zuhan.Elégé furcsa esés volt mert igaz hogy meghalt de semmi sebesülés vagy valami.Még volt annyi ereje hogy megint mondja a magáét.Satine megérti mit mond.Ezután  megmondja Obi-Wannak, hogy a merénylő a concordi dialektust beszélte.Ezt a nyelvet a Concordia hold használja.Obiwan elhatározza hogy a holdon folyik valami és ott nyomra bukanhat,ezért elutazik oda.A hercegnő is vele akar menni de Obi ellenzi,nehogy baja essen.De végül belátja hogy nélküle nincs sok esélye.

 

A halálőrség szervezett vezére Pre Vissla Duku grófal beszélget komlinken.Pre-nek nem tetszik hogy jedi van itt mert ha köztársaság gyanút fog akkor semmi esélye sincs a bolygót elfoglalni.De a gróf okos és tudja ha klónok szállják meg a bolygót a semleges bolygó népei fellázadnak és ez hatalmas előny lenne.

Kattints a képre a teljes mérethez!Obiék megérkeznek.Kiderül hogy a hold régen mezőgazdasági volt a háború végére pedig már bányászati hold volt.De ezek állítólag már elhagyatottak.Mikor leszállnak Vizsla kettő testőrével mellette fogadja a vendégeket.Hercegnő állítása szerint Pre a halálőrség után nyomozz.Obiwan Satine-nak  elmondja hogy tartsa föl Pre-t míg ő elindul kutatni.Satine ezután Pre után ment.Mikor megkérdezte hol van a jedi azt felelte hogy meditál.Kenobi egy robogóra szállt és elindult.Egy bányatáborhoz érkezett,ami elvileg már rég elhagyatott.Előtte volt egy széles és magas hegyszerűség,ami alatt egy alagút vezetett.De ez nem egy átlagos alagút volt.Mikor Obiwan bement szétnézet egy kicsit.Talált pár mandaloriai sisakot.Az egyiket kezébe vette és jobban megnézte.Ekkor rátámadott egy mandaloriai aztán eltűnt.Ezután nem sokkal visszatért egy társával és lefegyverezték.Egy sugármezőben ébredt.Ezalatt Satine és Vizsla elbeszélgettek.Satine

 


Kattints a képre a teljes mérethez!.Pre felajánlotta hogy kezdjék el a vacsorát a mester majd jön.Satine vészjelzést kap.Obiwan volt az.Még volt ereje a sugármezőben hogy hívja  a hercegnőt.Obiwan felakarták darálni ezért a hercegnőnek sietni kellett.Gyorsan mond egy kifogást Pre-nek aztán ő is egy robogóra ült és elindult.Mikor odaért a vészjelzést bekapcsolta és gyorsan Obiwanhoz jutott.A mandaloriaiak elrohantak hogy megnézzék mi volt ez.Obiwan sugármezője az aprító felé tartott.Satine próbálta a gombokat nyomkodni de nem találta a helyest.De az útolsó pillanatban sikerült.De csak egy időre.Mert Obiwan tovább tartott a zúzóba (ahol köveket dobnak általában)A két mandaloriai visszatértek és lefogták a hercegnőt.Obiwan súgármezője kikapcsolt és zuhanni kezdett a zúzó felé,de a hercegnő egy hordót pont a zuzzó kerekek közé rúgót és Oiwan megmenekült.Segít Satinek elintézni a mandaloriaiakat és beszállnak egy liftbe.Mikor felérnek rájönnek hogy ez nem az a lift.Ez a bányatáborba vitte őket.Ott áált egy őr de Obi elintézte őt.Ekkor az összes mandaloriai meglátja őket és lőni kezdenek.Elkezdenek visszarohanni a lifthez de azt az egyik mandaloriai úgy találja el hogy lezuhan a lift kabinja.Nincs más választás.Megkel küzdeni velük. Obi-Wan már indulna is, ám észbe kap, hogy nincs meg a fénykardja. Eközben ráadásul a mandaloriai főnök megparancsolja három mandalorinak, hogy menjenek oda, és állítsák meg a jedi mestert.
Azok hárman pedig   jet packkel elkezdenek repülni Obi-Wanék felé, miközben még tüzelnek is rájuk.
Obi-Wan felveszi az  elintézett őr fegyverét, és leszedi vele az egyiket.
A másik kettőt pedig úgy intézi el, hogy most meg az őrnek a jetpackjét veszi el, azt a két repülő mandalori felé dobja, majd bele lő egyet a jetpackbe, ami ezután felrobban, a két mandalori pedig meghal.
Ezután még egy mandalori nekiront Obi-Wannak. Satine viszont eltereli a figyelmét, hogy a fejéhez vág egy kavicsot.
Amíg a mandalori nem figyel, Obi-Wan kirúgja a lábát, majd még egyet belerúg.A fönök úgy dönt hogy maga intézi el.Az összes többi katonáját elküldi kivéve 3 testőrét meg akit megsebesítettek.Mivel ő elbukott a főnők lelövi.Ezután kihívja Obiwan-t egy párbajra.Odadobja neki  a lézerkardját.És előveszi az igen egyedi lézerszablyát ami fekete.Ezt az ősei loptak el a jedi templomból, a régi köztársaság bukásakor.A sisakját leveszi és kiderül hogy a főnök nem más mint Pre.


Kattints a képre a teljes mérethez!

A harc elkezdődött.A párharc végén Vizsla a földre kerül, és megparancsolja a három kísérőjének, hogy végezzenek Kenobival.Mindhárom testőre 1-1 rakétát lő ki a mester felé.Egyik se találja el de ezzek követő rakéták voltak ezért Satine hercegnővel a liftaknába ugortak de a rakéták nem tudtak időben kanyarodni.Pre látja hogy nincs esélyük elkapni őket.Obiwanék visszautaznak Mandalore-ra.A hercegnő még mindig nem akar csatlakozni  a köztársasághoz a történtek után se.Obit Anakin,rex és cody várja.Egy igen kicsi csevegés után beszállnak egy hajóba és elhagyták a bolygót.

Hát szerintem egy igen jó rész volt.Nagyon izgalmas és jól megoldották.Bár az furcsa volt hogy mikor a végé kilőttek a  liftet nem tudtak leugorni de a harc végén meg igen.A mandaloriaiak nagyon jó ötlet volt hogy visszatérjenek meg végre új helyszínek.A külső is igen szép volt minden meggvolt benne ami kell.
 

Mostantól szavazzni nem %-an lehet hanem pontozásal 1-10 ig.

Szerintem: 10 pont

Szerintettek:9

 

A videó feliratosan még nincs fenn de letőlteni lelehet:ITT

HD:ITT

FELIRAT:ITT.

3 komment

Címkék: star wars clone 2.évad

A bejegyzés trackback címe:

https://starwars-clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr861754252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása