Star Wars blog

HTML

Friss topikok

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
Főoldal Off Chat

Star Wars blog

Ezzen a blogon minden megtalálható a star wars-ról ami csak kell.

Chat

Szavazás

Utolsó kommentek

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
  • Utolsó 20

Saját történetek I.:A Tatooine-i kaland

2010.05.09. 22:42 :: Commander Bly

Úgye van három társoldalam is amiken saját történeteket írnak.Én is már rég csinálom ezt,ötletek vannak bőven és nagyon királyak is,de megfogalmazni nem tudom.Volt már kettő,talán felrakom amiket már emgcsináltam.De most újra probállkoztam egy clone warsosal.Remélem tetszeni fog:

 

Tatooine homok tengerrel borított felületén, a galaxis minden

 

söpredéke megtalálható.Bár ez egy semleges bolygó mégis

 

pletykák keringenek arról hogy Szeparatisták tartozkodnak

 

ott.Hogy utána járjon a pletykáknak a köztársaság elküldik oda

 

Anakin Skywalkert,Obi-want,Kit Fistot és Mace Windu jedi

 

mestereket.

Az egyik Jedi cirkáló hídján a 4 mester tanácskozik hogy hol kéne elindulni:

Obiwan:Talán jobb lenne a külön válnánk és a jelentősebb városokba mennénk.

Anakin a hireket nézi-Hmmm... Úgylátom Mos Espa-ba újra fogat verseny van,talán megnézem,ilyenkor a gazemberek is ottvannak lehet hogy kiderítek valamit.

Windu:Rendben,ennyém a főváros Bestine de jobb lenne ha velem jönne Ki Fisto is mert igen nagy város az.Fisto erre egy bolintással válaszolt

Obiwan:Akkor enyém marad Mos Eisley

Ekkor Dralon a hajó admirálisa odalép(Dralon már az 50-60 éveiben járt,és már megöszült.Haja csak oldalt található és zsakála is van).:Úraim elintézem hogy legyen erősítés ha baj lenne,és fenn tartunk egy blokádot a bolygó körül.

Windu:Akkor a tervet megbeszéltük,pihenjünk míg oda nem érünk.

Anakinak valami eszébe jutt ami letöri.Obiwan ezt észre vesszi:Jól vagy?

Anakin:Igen,igen csak...csak eszembe juttotak anyámról a gondolatok,ahogy azok a buckalakók megölték.

Obiwan:Ettöl féltem,figyelned kell a dühödre mert a végén tömeges gyilkolászásba kezdesz,ami éppenségel most nem jönne jó.

A hajó flotta kitért a fénysebeségből és a Tatooine-t megpillantották.A flotta 4 jedi cirkáló és rengeteg kisebb hajóból állt.A jedik a vadászgépeigbe szálltak és elindultak.Anakin mikor megérkezett Mos Espa-ba felkereste régi munkahelyét ahol rabszolga volt.Ezután szétnézett a városba.De semmi gyanusat nem látott,már ami gyanus a Tatooine-n.A fogatt verseny már készülödött a rajthoz mikor Anakin oda ért.A nézőtéren egy gyanus személyt fedezz fel.Mandaloriai páncél volt rajta.Tudta hogy ilyen páncélok már nem is léteznek ezért gyanut fogott.A verseny végén titokba követte.A mandaloriait 4 fegyveres őr kisérte egy járműhöz.Ott várta egy személy akinn egy szeparatista jel volt.Mostmár Anakin tudta hogy itt nem stimmel valami.Mikor nem figyeltek oda Anakin egy nyomkövető poloskát dobott a járműbe.A jármű elindult a homokdünék felé.

Ezalatt Kit Fisto és Mace Windu is megérkezett a célpontjukhozz.Ahogy leszálltak rögtön jawák vették őket körül.A droidok csak aggodoan csipogtak.

Fisto:És most merre?

Windu:Beszélnünk kéne a bolygó szenátorával hátha tud valamit.

Mikor odaértek egy palota tárult eléjük ami egy magasabb dombon volt a város közepébe.Kettő őr állt az ajtóba akik bevezeték őket utána bezárták az ajtót.Ekkor a jedik furcsa érzést éreztek.

Windu:Csapda?

Fisto:Meglehet.Fisto szétnézet a sötét terembe amikor kiálltotta hogy gránát és Windut elökte az erővel.Ekkor kommandos droidok ugortak elő.

Fisto:Na ez válasz a kérdésedre?

Windu:Gyorsan intézük el őket és jussunk be a főterembe.De nem lesz könnyű feladatt.

Obiwan Mos Eisley kocsmába kött ki.Itt a kocsmárostól probált informálodni.Megtudta hogy van egy fejvadász erőd innen messze ahol állítolad Douku-t is látták.Nem is tétovázott tovább,elindult de a célt nem tudta pontossan csak azt tudta melyik szektorban van.Eközbe Anakin a hajójával elutazott a mandaloriai táborhoz.Látta hogy ez nem egy egyszerű tábor hanem egy erőd.Mikor beosontt meglátott kettő droidott.De tudta most nem őlheti meg őket.Egy házhoz ért ami mellett rengeteg penge,kard volt.Benézett.Itt talált egy papírt amin szeparatista pecsét volt.Mikor kezébe vette egy fejvadász fegyverével leütötte Anakint és a földre került,és el is ájult.

Winduék sok szenvedés után leküzdötték a droidokat.Elöttük már csak egy hatalmas páncélajtó állt.Lézerkardjukat beledöfték és lyukat vájtak.Mikor beléptek megdöbbentek.A Tatooine szenátorát Douku kardja döfte át.Douku gróf a halottat a földre dobta.

Douku:Áh láttom ide értek,de nem idejébe.Ekkor újra kinyitotta vörös fénykardját.

Windu:Most nincs hova menekülnie gróf.És ekkor Windu egy hatalmasat úgrot és lesújtott Doukura de ő kivédte.Fisto egy márvány oszlopott döntött ki ami rájuk zuhant de a jedik elugortak idejébe.Azt gondolták vége de ekkor a semmiből lesújtott a gróf.Doku sorra döntőtte ki az oszlopokat,végül az egyik Ki Fistora zuhant és ő alatta rekedt.Windu minden erejével küzdött a grófal de a sith erősebbnek bizonyult.A jedi mester az erővel probált győzni de ennek ellenált a sith.De Windu gyorsabb volt ezért mikor ütni probált Douku a jedi hason rugta és utána arcón vágta és így a földre került.Lézerkardját neki szegezte.

Windu:Most már vége.

Douku:Soha.Megnyomott egy gombot és Windu mögött robbanás történt amivel ő is földre került.A gróf elrohant.

Fisto.A gyáva.De hogy fogunk kijutni nem birom csak a fejemet mozgatni.

Windu:Én..,én nem sokáig birok életbe maradni.Nem érzem a kezemet se a lábamat.

Fisto:Tarts ki,talán a komlinket az egyik csápomal elérem.Sikerült.Dralon admirális hozzon a megadott koordinátákra...katonákat...ránk omlott az épület nem birunk...mozogni..

Dralon:Azonnal csak gond akadt itt is.Mindenhonnan drodiok özönnlenek bejutottak a hajóba,elküldtem a segítséget várjunk mi ez a hang?ÁÁÁ...sss..

Fisto:Dralon!Dralon,megszakadt az adás.De jönnek a mentő osztagok.

Obiwan elért az erődhöz.

Obiwan:Igen R4-P17 én is jól láttom,Anakin hajója.Ott van az astroo droidja is.Artoo odasiett Obiwanékhoz és túlpörögve csipog valamit.A hajó fordítója lefordítja.Obiwan megtudja hogy Anakin odabent van és már rég nem jött vissza.Egy magas dombra mászik fel és távcsővével szétnéz az erődtáborban.Látt rengeteg harci droidot és fejvadászokat.Köztük találja Wat Tambort.Közelebb lopotzik és az erővel kihallgatja őket ahogy Wat és a mandaloriai beszélget:

Wat:a pénz ittvan Mandalore?Mandalore-nek mindig a mandaloriai vezért hivták.

Obiwan csak annyit mondott:Úgylátom Pre Vizslát lapátra tették,-utána folytatta a kihalgatást

Mandalore:Igen ittvan mind a 6 millió kredit.De akkor hozza ide a droidokat.

Wat:Az üzlet az üzlet,és én sose hazudok.

Az egyik mandaloriai harcos meglátja és egy lövést ad le.obiwan gyorsan elhuzodik.A droisok támadni kezdenek.Obiwan gyorsan segítséget hív.Admirális hall engem?a fene bedöglött vagy mi?

Cody hall engem?Jött a válasz rögötn

Cody:Igen uram,nagy gond van a parancsnoki hajót kilötték a droidok,Dralon admirális valoszínűleg halott!

Obiwan:A fene,segítség kéne rengetegen vannak ezek a harcosok mandaloriaiak és droidok.Anakin-t elfogták

Cody:Úram Wolf parancsnok már elindult Fisot és Windu felé mert ők is gondba vannak.Szólok neki gyorsan.

Obiwan:Rendben,de siessenek!

Obiwan gyors kioldja a kardját és neki ront a droidoknak.Sorra kszabolja őket mikor a fejvadászok és a mandaloriaiak is jönnek.A mester hátráll.A fegyverek elhallkulnak.Wat odasiett.-Áh lám-lám Obiwan Kenobi jedi mester.Háhá látom bajban van igaz?

Obiwan:Tévedsz,súlyosan,mert te vagy bajban!

Droid1:Mi az ott az égen?

Droid2:Ooo..

Droid1:Vettem,vettem!

Watt:Idióta droidok lőjétek azokat a hajókat.

Wolf parancsnok:Táboronok hall engem?

Obiwan:Tisztán!Siessenek tisztitsák meg a környéket.

A klónok köteleken csusznak le a homokra.

Obiwan:Jöjjenek megkell menteni Anakint.

Watt:Vissza túl sokan vannak.A szeparatisták a hajójukba szálltak és elmenekültek.A klónok berohamoztak az erődbe.A fejvadászok és a mandaloriaiak nem lönek.Obiwan odalép Mandalore-hoz.

Mandalore:Ezt még megbánod,egy nagy üzletett tettél tönkre.

Obiwan:Droidokal üzletelni nem nagy dolog.Becsapnak.Ekkor Mandalore egy füstgránátot dob el és mikor a klónok újra látnak már az ellenség eltüntek.Csak egy levél maradt ott,ez állt rajta:Még megbánod mocskos jedi visszatérek és te elhullsz!(és egy koponya melette)

Obiwan megtalálta Anakint és vissza utaztak gyorsan a jedi cirkálóra,Obiwan rögtön a flotta veszteségét kérdezte Cody-tol:Tábornok inkább azt kérdezte ki élte tul.Csak ez a hajó maradtt.De ez se sokáig elkell tününk gyorsan!És ekkor a hajó hiperűrsebességre kapcsolt.

A jedi mesterek a jedi tanácshoz mentek jelenteni.Mikor elmondták mi történt Yoda szomorú arcal nézet le és csak ennyit mondott:Egy ellenségért ilndultatok,mikor visszajöttetek kettő lett,sajnálatos hogy a pénz elvakít mindenkit.Ha tovább erősödik a szeparatista hadsereg legyőzik katonáink...

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://starwars-clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr771987109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Commander Bly 2010.05.09. 22:51:23

értékeljétek %-okban

kav12 2010.05.10. 21:20:39

Nekem nagyon tetszik, és az is, hogy több szálon is fut :Đ az ilyenek mindig tetszenek xĐ 85% :ĐA klónok is tetszenek, ahogy lejönnek a hajókról (vagy mi :P), és Kit Fisto meg Mace Windu páros zseniális ;) Várom a továbbiakat :Đ
süti beállítások módosítása