Star Wars blog

HTML

Friss topikok

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
Főoldal Off Chat

Star Wars blog

Ezzen a blogon minden megtalálható a star wars-ról ami csak kell.

Chat

Szavazás

Utolsó kommentek

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
  • Utolsó 20

A 3. évadról... (Part 8) - 3. hivatalos videó

2010.08.11. 10:54 :: kav12

Sziasztoook!

Még egy videót tettek fel, mely olyan rövid, mint az első, de sokkal többet mond el!

A videót itt nézhetitek meg!

(Megjegyzés: én csak hang nélkül láttam! De valami pörgős zenére számítok, aminek az egyre gyorsuló ütemére váltakoznak a jelenetek.)

Most kielemezném minden másodpercét, nehogy úgy járjunk, mint legutóbb - hogy letörölték. A jeleneteket fogom számozni, egyet sem hagyok ki (legalábbis remélem :Đ)

1. A Coruscant körül egy köztársasági flotta! Új hajókat is felfedezhetünk. Az egyik olyan, mint egy szeparatista cirkáló, ami bal oldalt jön, de mivel nem teljesen látjuk, ezért csak az eleje hasonlít rá. Középen, felül, és jobbra-felül meg új fregattokat láthatunk, meg új típusú hajókat. Mást nem igen tudok mondani a (szó szerint) első másodpercről.

2. Anakin elfintorodik, fénykardját védekezőpozícióba emeli. Biztos a Ventress-szel folytatott párbaja elején van :)

3. Dooku két ,,láthatatlan'' ellenséggel harcol. Egy kék fénykardossal, meg egy zölddel. A zöld, mintha kicsit kisebb lenne: nem lehet, hogy ez Anakin és Ashoka? Vagy csak egy faj adottsága? Látni lehet egy nagyon picit a körvonalaikat. Vagy valamilyen álcázó páncél lehet az oka? Dooku jól védekezik, mivel látja a fénykardokat xĐ De a láthatatlanok csinálhatnák, hogy jobb/bal kezükben tiszta erejükből egyik oldalról odavágnak, majd a másik kezükkel le/megütik Dookut. Lehet, hogy ezt is fogják csinálni? :Đ Mindenesetre Dooku nagyon jól védekezik. És ez még mindig csak a 2 mp vége!

4. Ima-Gun Di jedi mester úgy hárítja a lövedékeket, mint Ashoka a S02E01-ben, az ostromtank tetejéről :Đ Ügyes, az biztos. A fénykard szinte magától pörög a kezében xĐ

5. Az új phaseII-es páncélú klónokhoz beszél a parancsnokuk. Szerintem azt, amit eddig is

6. Todo belöki C-3PO-t Bane siklójába - ám nem Bane vezeti a siklót. C-3PO (biztos) jajong.

7. Y-szárnyúak és ARC-170-esek zúgnak el egy-két szeparatista hajó között.

8. Ventress hátulról, amint a klónok előbújnak a fedezékükből, és nem félnek tőle. (Megjegyzem, ezek még phaseI-es páncélosok.) Szerintem csapdába csalták, és az a klón kijelenti, hogy nem fél tőle.

9. Egy rodiai fejvadász feláll, majd a fegyvere csövét egy (TALÁN!!!!!!!) durosra emeli. Mellettük egy twi'lek nő is van. Nem lehet, hogy ez Greedo fiatalabb változata? Ha már Bossk volt, meg Boba Fet... mert tudtommal egy idős (nagyjából) Anakinnal.

10. A Rex-páncélú piros festésű klón parancsnok lövi keresztbetett kézzel a droidokat :Đ

11. Ashoka álma: Aurra a háta mögött van (egy erdőben talán) Ashoka megfordul.

12. Egy új klón, sorozatlövő fegyvert emel fel, és lő vele. Lehet, hogy a Bespinen van?

13. Egy különös épülethez egy különös (talán) sikló közelít.

14. Cad Bane elfordul JABBÁTÓL! Legelőször nem figyeltem, és azt hittem, hogy Ziro :Đ Jobbra és mögötte egy-egy weequay, Jabbának a jobb oldalán pedig egy twi'lek táncosnő. Cad Bane forgatja a kalapját - a nagymenőkhöz híven xĐ

15. Két phaseII-es klón: az egyik biztos a parancsnok, az sima phase II-es páncélban van, a másik meg a rakétával lőni akar egy felderítői phaseII-es páncélban. Valaminek a szűk folyosóján, vagy folyosó-végén lehetnek :Đ Bespin? Kamino?

16. Kamino épületeire másznak azok a furcsa, új droidok (?)

17. Obi-wan lezuhan Kamino egyik épületéről egyenesen a vízbe! Nocsak... valaki Jango Fettet utánozza? xĐ Biztos Grievous az, mivel vele kardozik asszem ott.

18. Zironak összeszűkül a szeme (amikor Anakinék jönnek biztos), vagy gondolkozik egy ajánlaton. Szerintem az előbbi.

19. Tri-vadászok! TRI-VADÁSZOK! Nyilván az ARC-170-esek ellen fejlesztették ki őket, amiket a Zillo Beast-ben láthattunk először (és azóta utoljára :P) Mögöttük egy módosított geonosisi vadász. Aki nézte a sima CW-t, az tudhatja, hogy Ventress is ilyennel jelent meg. Talán beszáll a csatába? Megint mögöttük, hatalmas szeparatista cirkálók láthatók!

20. TELJESEN ÚJ, LEÍRHATATLAN KÜLSEJŰ DROIDOK! Szó szerint, mivel nem tudom leírni őket! xĐ Nem is hasonlók Grievous új droidjaihoz, még a Magna Guardokra sem hasonlítanak :S Lehet, hogy a klónok vetik be Kamino védelme érdekében? xĐ Ez ki van zárva, csak viccből írtam ide :Đ Egy szemük, vagyis optikai szenzoruk van. Hatalmas, széles válluk, és, ha jól láttam, három vagy négy karjuk van. Gyorsak.

21. Egy hajó közelít egy kisebb-nagyobb város központjához. Kisebb, mint Coruscant felszíne, de nagyobb, mint Mos Eisley-é. Vagy ez Mos Eisley? Az lehet... valahol hallottam, hogy a Tatooine is benne lesz :)

22. Cad Bane és Obi-wan párbaja.

23. Anakin és Ventress csatája, Kamino egyik épületének tetején. Lehet, hogy megismétlik a Yavin IV-et, és Ventress itt végleg meghal egy zuhanásban? xĐ De akkor Obi-Wan a zuhanást hogy éli túl? :O És Ventress hogy nem? És még az is érdekes, hogy itt nem esik az eső. Lehet, hogy nem is Kamino, csak hasonló?

24. Egy szeparatista cirkáló/csatahajó felrobban. Ha pont abbana  pillanatban megállítjuk a képet, az eleje kicsit hasonlít a Láthatatlan Kéz elejéhez, nem? Akkor ez lehet, hogy annak a prototípusa?

25. Új faj! Asszem kalózok lesznek, mivel olyan a grimaszuk és a mozgásuk, mint a weequayoknak, a S01E22-ben, amikor a siklóból előbújnak. És egy nagyon félő szerelmes pár van a jobb oldalon. Azoknak nem tudom megállapítani a fajukat. Először a kalózokra (ha egyáltalán kalózok) azt hittem, hogy neimoidik, de aztán rájöttem a ráncaik és a magasságuk miatt, hogy nem.

26. Ashoka lecsap két SBD-re (szuper harci droid).

27. phaseII-es felderítő/erdei páncélú klónok lőnek az előrenyomuló droidokra.

28. Obi-Wan egy vörös folyosón lassít, majd a fénykardját támadópozícióba helyezi. Nyilván itt (a Kaminon) fog megküzdeni Grievousszel.

29. Aurra zöld fénykarddal, kiáltással lecsap valahova. Biztos Ashokára :P

30. Shaak Ti felemeli az új MagnaGuard féle droidokat, majd a falhoz vágja őket :Đ

31. Dooku rázása! Nyilván a láthatatlan ellenségekre ráz, mivel olyan a háttér, és az arca dühöt/megerőltetést fejez ki, és csak akkor lehet dühös, amikor tehetetlen.

32. Embo néhány weequay jelenlétében lövöldözés nélkül. Vagy lepaktált velük több pénzért, ami lehetetlen, vagy ezek nem is Hondo (vagy más) kalózbandájához tartoznak.

33. Aurra két kezében két fegyver. Közben fejvadászosan mosolyog.

34. Ashoka felriad, és Aurra arcát megpillantja.

35. Majd a szokásos logó, és ami a legfontosabb:

SZEPTEMBER 17-ÉN JÖN KI AZ ELSŐ RÉSZ!

Valahol azt hallottam, hogy duplapremier lesz, de ez nem biztos.

Üdv,

kav12

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://starwars-clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr792214204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása