Star Wars blog

HTML

Friss topikok

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
Főoldal Off Chat

Star Wars blog

Ezzen a blogon minden megtalálható a star wars-ról ami csak kell.

Chat

Szavazás

Utolsó kommentek

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
  • Utolsó 20

A 3. évadról... (Part 7) - 2. hivatalos videó

2010.07.24. 13:19 :: kav12

BŐVÍTÉS A BEJEGYZÉS ALJÁN!

 

Sziasztok!

Na, ez már tényleg a hivatalos videó, mivel a hivatalos oldalon is van. Ezt most kielemzem, hogyha eltűnik, akkor is itt legyen :P

A hivatalos videó!

Előre szólok, hogy a nagy részét már ismerjük, abból a nem túl jó minőségű trailerből, amit már felraktam...

Az elején pár Keselyű száguld el egy szakadár flotta körül, biztos őrjáratok...

A második jelenetnél Grievoust látjuk, amint pár ÚJ droid társaságában lépdel a hídon, miközben Obi-Wan beszél:

We belive Grievous' plan is separatist attack... - Obi-Wan mondja, remélem jól hallottam :Đ Azt jelenti, hogy: Azt hisszük/reméljük, hogy Grievous terve egy szparatista támadás...

Utána egy hatalmas cirkálót látunk, amint megrohamoz pár köztársasági cirkálót.

Ezek után Ima-Gun Di mester csatájába csöppenünk, miközben egy klón (nem biztos) mond valamit.

Ashoka része következik, amint Yodának beszámol a rémálmairól. Yoda mondja, hogy lehet, hogy ezek látomások... a jövőről. Ashoka "látomásába" csöppenünk, amikor Aurra Sing magyaráz, miközben Ashoka forgolódik - talán - egy erdőben. Aurra mögötte van.

Ziro biztos felbérelte Cad Bane-t. Utána azt látjuk, amint Bane látja C-3PO-t és R2-D2-t. Neki asszem csak az előbbi kell. Mond valami ilyesmit: itt vannak - az azutánit már nem értem. Utána Todo-360 (ismét ilyet használ) C-3PO-t belöki Bane siklójába (ahol csak egy fejvadász droid van), miközben R2 távolodik... biztos úgy összevitáztak C-3PO-val, mint a Tatooine-on az EpIV-ben :Đ Cad Bane-t látjuk, miközben mondja: A szeparatisták fizetnek a "gonoszok" kreditjeivel (nem biztos...). Előtte áll C-3PO, amellett pedig valaki, aki biztos nem Todo-360.

Grievous és Ventress összeáll... VÉGRE! Biztos valamit kifundálnak :Đ Anakin és Ventress csatája egy fehér helységben. Utána Obi-Wan és Cad Bane találkozását láthatjuk.

Most egy hatalmas köztársasági vadász-flotta közelít a szeparatista cirkálókhoz. Nem tudtam jobb szót kitalálni, mivel én nem láttam jedi vagy Venator-cirkálókat, csak ARC-170-eseket, és Y-szárnyú bombázókat, avagy fürge bombázókat, amint megtámadják a szakadárok flottáját.

Közben egy klón beszél (phase II-es páncélban, a többi klónhoz): The separatist victory, means death for ____ (nem értem az utolsó szót :S) Amúgy észrevettétek, hogy az elején olyan, mintha nem is ő, hanem a mögötte álló lény beszélne? Na, mindegy.

Ezek után jön a régebbi videóból az a kiabálós klón, aki a nehéz golyószórójával feláll, és lövöldözni fog... valaki, még régebben említette, hogy az lehet a Bespin is akár... nos, nincs kizárva.

A zene a szokásossá válik, Di mester mondja: előre! (vagy valami ilyesmit) Az új fajta droidot látjuk hátulról, de elnézünk mellette, és lövöldöző klónokat látunk. Kicsit olyan, mint Grievous - legalábbis a karja -, csak beépített fegyvercsöve van a karja végén. Kommandós droid ül egy lézerágyú mögött, és azzal tizedeli a klónokat. Rex eldob egy gránátot, ami robban, de nem igen talál. Egy vöröses fényű teremben volt ez, ezek után szintén vöröses fényű teremben (tehát kb ugyanott) Shaak Ti felemel három újfajta droidot, és oldalra vágja őket, és onnan már nem kelnek fel.

Most ilyen pár másodperces jelenetek jönnek, melyek azért vannak, hogy a zene ütemére lássuk a cselekményeket.

Megint egy hatalmas űrcsata, majd Di mester levág egy droidot, Ashoka kivonja fénykardját, miközben bal oldalt két (talán pantorai) lény bújik meg. Aurra lő négyet, Ashoka levág egy SBD-t (szuper harci droid angol rövidítése), majd Cad Bane egy zöld fénykarddal csatázik Obi-Wannal. Megint Di mester csatáját láthatjuk, ezúttal a parancsnoka szemszögéből, akit a képek közül felülről a 4.-en láthatunk. Két droid közeledik felé, és mindketőt lelövi, miközben keresztben van a karja (tehát a bal kezével lövi le a jobb oldalit, míg a másik kezével a bal oldalit. Egy égő Keselyű száguldása a levegőben azon a bolygón, ahol Di mester van. Egy bolygón egy jármű tart egy épület felé... egyiket sem tudom beazonosítani.

Innen már Yoda szövege van az előző trailerből...

Always in motion is the future. And many possible futures, there are. A második mondat közben egy hajó száguld egy olyan épület felé, mint a Theed-i palota, de egy olyan bolygón, mint az Utapau. Utána Kamino-t (talán) megostromló négy csápú lebegő droiot látunk, amint másznak fel Kamino városaiRA. Utána Ashoka védi Padmét a fénykardjával. Bár lehet, hogy nem ő az, de szörnyen hasonlít rá, csak a ruhája más. És az egyik trailerben az ő hangján szólalt meg... szóval ő az :Đ Aurra élesíti két kezében lévő fegyvereit, majd Ashoka fölriad, miközben az ágya mellett Aurra van. Ashoka megijed. Ezek után a Season 3 lebeg szemünk elé, majd a szokásos Star - The Clone Wars - Wars embléma.

Remélem nem törlik le!

Még annyit tennék hozzá:

Szerintem Grievous megostromolja a Kaminot, pár új droiddal (a karmosokkal, és azokkal a Grievous-kinézetűkkel), mivel Shaak Ti is ellenük harcolt. Ám Rex is ugyanabban a vöröses helységben van, mint Shaak Ti, ezért Anakinnak is ott kell lenni... aki Ventressel küzd egy fehér helységben, ami szintén lehet a Kaminon. Tehát lehet, hogy a Kamino miatt lesz együtt Grievous és Ventress. Szerintem a Kaminonak szentelnek több rész is, mivel egy részben belezsúfolni az Anakin-Ventress és a Shaak Ti és Rex vs. droidok csatát.Megjegyzem, ez az én saját véleményem.

Bővítés: Sziasztok! Most vettem észre, hogy a videóban 0:32-nél Cad Bane JABBÁTÓL jön el, nem is Zirotól. Én eddig azt hittem, hogy az Ziro, de csak most figyeltem meg jobban...

Remélem tetszett nektek is!

Üdv,

kav12

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://starwars-clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr182172737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása