Star Wars blog

HTML

Friss topikok

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
Főoldal Off Chat

Star Wars blog

Ezzen a blogon minden megtalálható a star wars-ról ami csak kell.

Chat

Szavazás

Utolsó kommentek

  • Swmaster: Kamino: A verseny elkezdődött! kamino.gportal.hu Jelentkezz te is a Star Wars-os webszerkesztők ve... (2011.10.22. 08:40) OFF rész!
  • Plokoon: Cső. Azt nem tudod, hogy lesz e ps2-re is? (2010.09.22. 21:07) Star Wars: The Force Unleashed 2 - Lesz demó
  • Eszchan: Sziasztok! Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni, hogy megemlítettétek a Jedi Rendet, m... (2010.09.20. 16:01) A 3. évadról... (Part 5) - 1. hivatalos videó
  • mpsith: Üdvözlet! Nem akartok társoldal lenni? www.sithveblap.eoldal.hu/ (tom, azt hogy ,,veblap" w-vel ... (2010.09.12. 16:43) Szavazás!
  • Commander Bly: megköszöném:D (2010.09.03. 21:28) Hiba
  • Utolsó 20

A 3. évadról... (Part 4) - Ötletek és várhatók

2010.07.03. 13:04 :: kav12

Sziasztok!

Nos, itt most elsősorban arról beszélek nektek, hogy mi várható a trailer alapján, és az előzmények alapján.

Ashoka's dream - Itt biztos Ashoka lesz a főszerepben. Valahol hallottam olyat, hogy az egész évadban Ashoka esz főszerepben: nos, ez lehetséges, de szerintem nem igaz. Ez szerintem olyan lesz, mint az előzőben Bane, tehát egy trilógiát talán csinálnak neki.

Zillo Klón - Mint tudjuk, Palpatine a Zillo Beast Strickes Back részben megparancsolta a dokinak, hogy klónozza a fenevadat, aki elcsodálkozott. Reméljük lesz megint egy Zillos rész. Talán valaki, aki utálja a jediket, megtámadja ezzel a Jedi Templomot? És igazából Palpatine az, csak valakire rá akarta kenni? Lehetséges...

Hatalmas űrcsata - Amikor Padme elkezdte a beszédét, hatalmas flottát láthattunk, így nyilván lesz egy jó kis űrcsatás rész. Remélem olyan lesz, mint a Shadow of Malevolence, Jedi Crash eleje, Storm over Ryloth, vagy a Cat and Mouse. Ám lehet, hogy csak meg lesz említve, ám valamit észre vettem még anno a Zillo Beast részben. Ott használtak először ARC-fighteröket, így ebben lehetséges, hogy nagy szerepet fognak kapni, de lehetséges, hogy nem lesznek benne.

Hatalmas kaminoi csata - Erről tegnap kifejtettem, amennyire tudtam a véleményem.

Hatalmas erdei csata (az új jedivel) - Erről is kifejtettem, ám azóta argu mondott valamit. Ez még csak találgatás, de lehetséges, hogy Wat Tambor és Nuno Vindi kifejlesztettek egy új fegyvert, és most az a jedi azt megy elpusztítani a Yavin IV-re. Nos, ez nem hivatalos forrásból van, de akármi lehetséges. Mindenesetre akkor legalább egy duológiának kell lenni, hogy az első részben kiszabadulnak, míg a másodikban van ez a csata. Ám lehet, hogy csak az előzményekben lesz az, hogy: Szökés! Nuno Vindi és Wat Tambor kiszökött, és egy új fegyvert hozott létre! Elbújtak a Yavin IV-en, ahová egy jedi mester tart, hogy megsemmisítse azt a titokzatos fegyvert... Ám ez csak egy rögtönzött. Meg amúgy sem biztos, hogy ez igaz.

Új klónok (bár az lehet még a Kaminon is) - rengeteg új klónt láttunk mindkét trailerben. Tehát biztos lesz egy rész (mondjuk a Kamino), ahol nyilván a védelem érdekébe klón-'prototípusokat' próbálnak ki. Tehát újfajtákat. Meg az a páncél, ami a Senate Murders 25. másodpercjében látható. Talán olyanok is lesznek. Azt hiszem, az a páncél valami második generációjú? Vagy valami ilyesmi.

Cad Bane-es és Ziros rész - Igen, Ziro biztos bosszút áll Padmen és C-3PO-n, ami a TCW nagyfilmben történt vele miattuk. Tehát Padme rájött, hogy Jabba helyére akar kerülni, míg C-3PO segítséget hozott klónkatonák formájában, és elfogták Zirot. Bane kiszabadította, és most nyilván megint őt fogadja fel, hogy elrabolják (valamiért) C-3PO-ot. Az is lehet, hogy kiderül, hogy ki küldte Bane-t még a Hostage Crisis részben a Szenátusra Banet és Aurrát, meg néhány másvalakit. Mert nem derült ki, és Ziro biztosan nem küldhetett üzenetet a börtönből, hogy: Cad Bane! Gyere, és szabadíts ki! Ugyanis a végén mondja, hogy: nem is tudom, hogy hogyan háláljam meg! Erre Bane: kreditekben fejezze ki a háláját! Tehát bitzos nem Ziro. Talán megtudunk valami olyasmit, hogy Dookunak szükség van Zirora, és ő szabadíttatta ki? Talán... De lehet, hogy Sidious...

Grievous-s és Ventress-es rész (Obi-Wan vs Grievous + Anakin vs Ventress) - Lehetséges, hogy ez egy részben lesz (az, hogy Obi vs Grivi, és Ani vs Ventress), de lehet, hogy nem. Ám az is lehet, hogy még ugyanebben a részben Ashoka (tehát a szokásos trió) közben a droidokat öli, mivel a trailerben azt is láthatjuk.

Valami jó kis Dookus és Yodás rész, ugyanis a 2. évadban csak a Mandalore-trilógiában szerepelt, Yoda meg szinte mindenhol csak pár pillanatig (a Zillo Beast Strickes Backnél semmi értelme nem volt). Olyan kéne (csak jobban), mint az első évadban a Dooku Captured, vagy az Ambush.

Politikai/diplomáciai rész Padmeval - Ebben a részben valamiért valahogyan Ashokának kell védeni Padmet, ahogy a trailerben is láthattuk, mivel Ashoka fénykarddal a kezében áll, és mögötte Padme kicsit félénkebben. Olyan is lehet akár, mint a Senate Spy, vagy a Senate Murders. De lehet, hogy most tényleg politikai lesz, és csak a végén lesz egy kis ütközet (ahol Ashoka megvédi Padmet). Onnan tudom, hogy ugyanabban a részben lesz a politika és az Ashoka-Padme védelem, hogy Padménak ugyanolyan a frizurája.

Kiszabadítós részek:

Wat Tambor, Poggle, Boba Fett, Bossk (lehet, hogy cspoortos szökés lesz?) Nekik ki kell szabadulni, különben ellent mondanak a végkifejlettnek. Bobát biztos nem a Birodalom szabadítja ki, és Bosskot sem. De még Vader sem szabadíthatja ki őket, mivel Boba nem csak az 5.-ben, hanem már a 4. részben is szerepelt Jabbával. Wat Tambor, Poggle meg a 3. részben szerepel, Anakin/Vader öli meg őket Gunray-jel együtt. A többiek (Nuno Vindi, Lott Durd, stb) meg csak a TCW által kitalált karakterek. Sőt! Ashoka és Ventressnek is meg kéne halnia, de az biztos, hogy csak az utolsó részben fog megtörténni. (Mivel Ashokánál nem lehet a 66-os parancs, mivel össz-vissz 3 évig tart a háború, és minimum 10 évig kell padawant 'nevelni'. Meg a 3.-ban amúgy sem szerepel.)

 

Bővítés:

Még lesz egy Ashokás rész, amikor Anakinnal túl közel kerülnek egymáshoz. No, nem romantika, hanem olyan szoros barátságot kötnek, hogy azt már tiltja a Jedi Kódex. A címe (hivatalos forrás) Forbidden Love.

Továbbá kéne valami nagy jedi halálnak lenni, mondjuk az az új jedi. De még az is csak egy. Tehát így is csak két jedi halt meg, egyet (Nahdar Vebb) Grievous ölt meg, a másikat (Bolla Ropal) Cad Bane ölt meg. Igazából Bane-nek és Grievousnek kéne összefogniuk :Đ, és akkor a Szeparatista Szövetség legyőhetetlen lenne, és a gyenge Köztársaságot simán legyőznék. Bár mindketten tisztelik Sidioust. De ha mindketten elárulnák Darth Sidioust, akkor simán legyőznék a Köztársaságot, ugyanis sem Dooku, sem maga Sidious nem tudná őket megállítani...

Tehát kell még pár jedi halál :Đ (szerintem) Mondjuk a Zillo klón végez egy jedivel :P

Nagyjából ennyi,

Üdv,

kav12

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://starwars-clonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr322126941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2010.07.22. 16:36:18

Ööö, ez a Forbidden Love asszem csak április 1-jén volt tréfa. Már törölték is a vukiról.
süti beállítások módosítása